Gasly järel sai teise koha McLareni ridadesse kuuluv Carlos Sainz juunior. Kolmandana mahtus poodiumile Racing Pointi nooruk Lance Stroll.

Nagu tänavusel hooajal tavapärane, alustasid esireast Mercedese ässad Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas. Soomlane tegi aga kohutava stardi teiselt kohalt ja langes koheselt kuuendaks. Samal ajal ei saanud hästi minema ka viiendalt kohalt startinud Max Verstappen (Red Bull), kes langes üheksandaks.

Juba kuuendal ringil sai etapp läbi aga ebaõnnesõduri Sebastian Vetteli jaoks, kelle Ferrari masinal lõpetasid pidurid ootamatult töötamise. Järgmisena katkestas tehniliste probleemide tõttu kümmekond ringi hiljem Haasi sõitja Kevin Magnussen. Kuna taanlane jäi kehvas kohas seisma, pandi boksirada kinni, et korraldajad saaksid tema masina tee äärest ära koristada.

Samal ajal käisid rehve vahetamas Hamilton ja Antonio Giovinazzi, kes sattusid valel ajal boksis käimise tõttu uurimise alla. Kui Magnusseni auto sai ära viidud ning turvaauto lahkus rajalt, tegi avarii Ferrari sõitja Charles Leclerc. Monacolane kaotas auto üle kontrolli ning lõpetas seinas. Kokkupõrge oli nii karm, et korraldajad peatasid ajutiselt sõidu, et rada saaks puhtaks tehtud. Leclerc ise jäi õnneks terveks.

Pausi ajal said Hamilton ja Giovinazzi oma karistuse kätte, mis tähendas seda, et sõidu jätkudes pidid nad pärast esimest ringi minema boksi ning seal 10-sekundilise peatuse tegema. Karistuse järel langesid mehed sõitjaterivi lõppu, mis mängis kaardid kätte Pierre Gasly'le, kes oli erinevate sündmuste käigus tõusnud teiseks.

Hamiltoni karistuse järel liidriks tõusnud Gasly hoidis esikohta lõpuni välja, tõrjudes Sainzi üritused ning teenides karjääri esimese etapivõidu. Teisena lõpetanud hispaanlasele oli see karjääri parimaks tulemuseks. Kolmanda koha saanud Stroll kordas sellega enda karjääri parimat tulemust.

Neljandaks jäi Sainzi tiimikaaslane Lando Norris. Viiendana lõpetas Bottas, kes oli terve sõidu hädas kiiruse leidmisega. Esikuuiku lõpetas Renault' sõitja Daniel Ricciardo. Hamilton suutis lõpuks tõusta viimaselt kohalt seitsmendaks.

Verstappen, kes sarnaselt Bottasega oli täna kiirusega hädas, ei jõudnud tehniliste probleemide tõttu finišisse. Etapp ebaõnnestus ka Alexander Alboni jaoks, kes ei suutnud enamat 15. kohast.

Kimi Räikkönen, kes vahepeal sõitis koguni teisel kohal, jäi lõpuks 13.