Popov oli kiireim kahes esimeses sõiduvoorus ning edu kindlustanuna loobus ta kolmandas voorus osalemisest. Teine ja kolmas koht kuulusid Margus Murakale ja Jaanus Murakale, kes jagasid Jaanus Muraka vastehitatud A-rühma Lancer Evo VII-d, kirjutab motorsport.ee.

Klassis 2WD ralli osutus kiireimaks Arvo Ojaperv (Nissan Almera), kes samuti tõestas kõik vajaliku juba kahe esimese ringiga ning kolmandas ei pidanud ta enam startima. Teiseks tuli Lada Samaral võistelnud Marko Kasepõld ning kolmandaks Toyota Starletil kihutanud Lembit Soe.

Sarja üldkokkuvõttes asus Kasepõld Narva etapi lõpueksamite tõttu vahele jätnud Egon Kauri ette esimeseks.

E2 kiireim oli Taivo Jaansoo, kes sai võrdselt punkte Peeter Looritsaga. Volkswagen Golfil sõitnud rallisõitja ja tema kaardilugeja duellis jäi lõpuks tänu viimases voorus välja sõidetud kiireimale ajale peale kaardilugeja. E2 kolmandana lõpetas Toomas Sepp (Toyota Starlet).

2WD rallikrossi autodel pälvis võidu soomlane Silvo Viitanen (Volvo S40), teiseks ja kolmandaks tulid VAZ 2108-l sõitnud Mario Karuse ja Asso Ojandu.

Noorteklassis J16 oli esimene Roland Murakas, teine ja kolmas koht kuulusid Martin Kangurile ja Karl Kruudale. Sarja liider Sander Pärn katkestas juba avavoorus käigukasti rikke tõttu.

Klassis J18 tuli Kaspar Koitla rallisprindis esimeseks neljandat etappi järjest. Teine oli Martin Kiil, kolmas Hendrik Kers.

Ralli-veoautode esikolmikus olid Marco Lee, Helmut Uusmägi ja Ants Kristall. Krossiveokate parimad olid Argo Allik, Mait Mäesaar ja Mikk Mäesaar.

Võistlustel oli ka üks õnnetu vahejuhtum, viimasena startinud Mikk Mäesaare veoautol tuli shikaanis alt ära ratas, mis lendas läbi pealtvaatajate eraldamiseks üles pandud traataia. Selle tõttu said kaks pealtvaatajat ka vigastusi ning neile osutati esmaabi. Mäesaarel õnnestus piduriteta Gaz laveerida mööda varem katkestanud võistlusautost, mida olid parandamas mehaanikud.