Võrride hulgas olid pooled krossisõitjad Soomest ja mitmes masinaklassis võis võidukihutamisi pidada Soome ja Eesti maavõistluseks.

Päeva põnevamateks sõitudeks olid ettearvatult 125 cm3 ja 500 cm3 võistlussõidud, kus esmakordselt oli kavas lisaks ühele pikale sõidule kaks lühikest sõitu pikkusega 8 minutit pluss kaks ringi. Varem pole Eesti krossivõistlustel nn. sprindisõite toimunud. 125 cm3 masinaklassis esimeses sõidus võidutses Henri Remma, Edik Kuuse ja Taavi Nassari ees. Teise võidukihutamise ehk esimese sprindisõidu võitis Eedik Kuusk soomlaste Eero Remese ja Miika Savo ees, Remma neljas ja Nassar viies. Kolmandas otsustavas sõidus haaras stardis liidrikoha Nassar, hoides esikohta kuni ruudulise finišilipuni. Teisena oli finišis taas Remes ja kolmandnana Salo. Avaringil korraks kukkunud Kuusk lõpetas neljandana. Kokkuvõttes võidutses Remes Nassari ja Savo ees.

Üle pika aja kodummal võistelnud Avo Leokil 500ste sõidus start ebaõnnestus, sest pärast stardirüsinas kukkumist tuli tal alustada konkurentide püüdmist võistlejaterivi viimaselt kohalt.

Leok parandas ring-ringilt oma positsiooni, olles finišis viies. Kaksikvõidu said soomlased Kenth Asplund ja Jukka Pirinen, parima eestlasena oli tänavu Suurbritannia krossiradadel võistlev Toomas Triisa kolmas.

Teine sõit kulges taas Asplundi dirigeerimisel, edestades Avo Leokit ja Soome krossisõitjat Niko Kalatied.

Kolmandas sõidus domineeris Leok, võites kindlalt kahe esimese sõidu võitjat Asplundi.

Kolmandana oli finišis Pirinen. Mitu ringi kolmandana sõitnud Toomas Triisa pidi kukkumise tõttu leppima viienda kohaga. Kolme sõidu kokkuvõttes sai kõige mainekamas masinaklassis esikoha Asplund, teine oli Leok ja kolmas Pirinen.

“Võistlus oli põnev ja ka väga raske. See oli minu selle aasta esimeseks võistluseks ja lõpuks väsisid käed väga ära. Võistluspäev võiks ka lühem olla, sest pealtvaatajad on suuremalt jaolt juba kõik lahkunud”, sõnas Asplund.

Ainukese võidu tõi Eestile 65cm3 klassis Karl Saat ning kolmikvõidu selles klassis kindlustasid kodumaale Rain Koch ja Carl-Robert Pae.