“Ma tahaksin muuta viise, mil moel me asju ajame,” rääkis Mosley. “80-ndate alguses panime kõik F1 reeglid ühte raamatusse. Sama tuleks teha ka rallidega. Nad on kinni põhimõtetes, mis on 40 aastat vanad, need tuleks kaasajastada.”

Mosley soovitas võtta WRC-s kasutusele samasuguse Concorde lepingu, mis kehtib F1-s ja millele kõik meeskonnad on alla kirjutanud.

Selline ettepanek on leidnud toetust ka tiimide juhtide poolt. “Me oleme selle poolt ja oleme üritanud seda formuleerida juba mõnda aega. Ma arvan, et mitte ühelgi meeskonnal ei oleks midagi selle vastu, kui see oleks korralikult tehtud,” ütles Fordi meeskonna juht Malcolm Wilson.

Teema muutus taas aktuaalseks, kui Citroen reklaamis ennast peale Monte Carlo rallit võitjana, kuigi nende peakohal rippus kahe minutiline trahv, mille vastu nad apellatsiooni sisse andsid. Saanud ajakirjanduses piisavalt kuulsust, kui ralli võitja, võttis Citroen oma apellatsiooni tagasi ja andis sellega esikoha Tommi Mäkinenile ja Subarule.

“Reklaamid olid põhimõtteliselt FIA Sporting Code´i punktiga 131 vastuolus. Aga ma ei usu, et see oli tahtlik,” arvas Mosley.