FIA President Max Mosley oli varem teatanud, et 2008. aasta hooajaks registreerumise viimane tähtaeg on 31. märts, kirjutab crash.net.

Praegune Concorde leping kehtib veel kuni 2007. aasta lõpuni. Ligi 100 leheküljelises dokumendis pannakse muu hulgas paika see, kuidas jagatakse raha Ecclestone`i firma ja meeskondade vahel

Rahajagamine oligi üks nendest punktidest, millega ei olnud rahul organisatsiooni ’GPMA’ (Grand Prix Manufacturers’ Association) ühinenud autotootjad BMW, DaimlerChrysler, Honda, Renault ja Toyota, kes ähvardasid pärast praeguse lepingu lõppu luua konkureeriv võistlussari.

Kuus meeskonda: Ferrari, Williams, Midland, Red Bull, Toro Rosso ja Super Aguri on juba tulevaks aastaks registreerunud ja kuigi Mosley ei välistanud võimalust, et läbirääkimisi võidakse liituda soovijatega pidada ka pärast 31. märtsi, ei kaasata neid aga enam reeglite üle arutamisse.

Mosley on ka teatanud, et Vormel ühes ei ole ruumi rohkem kui 22 auto jaoks — bokside juurdeehitamiseks ei ole ringradadel ruumi.

Praeguse seisuga on oma osalemissoovist teatanud 11. meeskonda.