Tänavu on Minardi jällegi palganud hollandlasest võidusõitja. Portaalile F1Racing.net antud intervjuus kiidab Stoddart Hollandi F1 piloote. “Usun, et Jos ja Christijan on võrdsed sõitjad.” seletab Stoddart. “Nad on mõlemad kirglikud võidusõitjad, kes tahavad näidata oma konkurentsivõimet. Mõnikord püüavad nad liigagi kõvasti, aga õige meeskond teab, et nii võib juhtuda. Tegemist on osaga sellest spordialast.”

Stoddart tunnistab, et Christijan Albersi kõrval oli üheks kandidaatidest Minardil sõitma ka teine hollandlane Jos Verstappen.

Minardi boss ütleb, et ei saa oma meeskonna teist sõitjat veel avaldada, kuid tunnistab, et selleks saab olema eurooplane, kes ka varem Minardi roolis istunud. Kõige tõenäolisema variandina näeb F1Racing sel juhul tänavu Minardi roolis Nicolas Kiesat. Stoddart aga keeldub kommentaaridest.

Probleemide tõttu mootoritarnijaga pisut hilinenud uue auto rajale tulekut ootab tiimipealik suure innuga. “Uus auto saab olema vägev,” seletas Stoddart. “Olen väga suure huviga jälginud tehases toimuvat auto arendamist. Ja see saab olema vägev.”

Minardi on Concorde’ leppe ja F1 testipiirangute küsimuses kindlalt Ferrari vastasleeris. Hiljuti tekitas meedias pahameelelaine teade, et väidetavalt peab vaeseim Minardi F1 meeskond ülisalajase sisuga Concorde’ leppe järgi maksma F1 ühele rikkamale meeskonnale Ferrarile maksma igal aastal mitme miljoni dollari suurust hüvitist.