“Meid on sel saatnud ebaõnn. Kreekas olime teised ja sattusime liiklusõnnetusse. Eelmisel aastal juhtisime Jaapanis ja Austraalias ning meid tabasid täiesti lollid juhused — känguru hüppas auto ette, maailma suurim kivi sattus auto ette. Aeg oleks, et selline ebaõnn tabaks kedagi teist,” ütles Mills crash.net raadiole antud intervjuus.

“Oleme konkurentsivõimelised. Asfaldil on pisut raskem, aga kruusal on kõik paigas. Auto muudetakse paremaks, eriti Türgi ja Küprose rallide ajaks ja me juba ootame seda aega. Läheme iga rallit võitma, ootan kannatamatult järgmisi etappe,” ütles Mills.

Seniste autot tabanud tehniliste vigade kohta ütles Mills, et autol ei olnud üht kindlat viga vaid probleemid tekkisid paljude pisiasjade koosmõjust: “Mulle ei meeldi kasutada võrdluseks Vormel 1-te, kuna kokkupuutepunkte on vähe, aga kui vaadata näiteks Ferrarit, siis nad domineerisid viis aastat järjest ja siis äkki pidid startima kümnendatelt kohtadelt ja ei suutnud selle vastu midagi ette võtta. Selline on juba mootorsport.”

Subaru spordidirektor, Luis Moya, ütles, et Solberg ja Mills on võimelised võitma kõik järelejäänud rallid peale Saksamaa etapi.

Mills on selle arvamusega nõus: “Me teame, et asfaldil on raske. Aga pärast seda — Soomes oleme alati olnud võitlusvõimelised, Jaapanis katkestasime liidrikohalt, Küprose ja Türgi ralli oleme võitnud varemgi, Austraalias katkestasime samuti liidripositsioonilt, Uus-Meremaal oleme võitnud, Inglismaal oleme võitnud neli korda, nii et oleme äärmiselt enesekindlad.”