“Ta tegi suurepärase sõidu,” kiitis Michael. “Ma arvan, et ta oleks selle nagunii võitnud. Kui tema aegu vaadata, siis need olid küllaltki sarnased Montoyaga, kes sõitis kahe peatusega, ehk Ralf sõitis raskema autoga sama kiiresti. Mul on tõeliselt hea meel tema üle.”

Schumacher ei ole muutnud oma arvamust, et kokkupõrge Montoyaga oli vaid võidusõidu õnnetus. “Selline on võidusõit. Taolist olukorda ei tule kuigi tihti ette. Seda öelnuna, on mul ikkagi kahju, et kaotasin esitiiva. Me olime väga lähestikku. Vaadates videost nägin, et olin sisekurvist palju kaugemal, kui mulle alguses tundus. Ma tõesti ei mäleta. Ilmselgelt keskendusin ma autole oma vasakul käel, seega vaatasin rohkem kus mu auto vasak külg on ning parem jäi unarusse.”

Michael rõhutas taas, et kolmas koht Malaisias oli tema jaoks hea tulemus.

“Ma võin vaid korrata, et me ootasime tihedat konkurentsi. Ma olen seda aasta algusest saadik korduvalt öelnud, aga inimesed unustasid selle peale meie Malaisia tulemusi lihtsalt ära. Oma poole pealt ei ole me üllatunud. Vastupidi, ma olen väga õnnelik oma 14 punkti üle. Lisaks sellele pean ma veel kordama, et ei tohi veel McLarenit maha kanda.”

Michael Schumacher on hetkel sarja üldliider, juhtides Montoya ees 4 punktiga.