Lisaks punktiskoori kasvamisele oli Magny Cours´i võit Schumacherile 50-s tema karjääri jooksul ning nüüd on ta vaid ühe võidu kaugusel Alain Prosti kõigi aegade rekordist.

“50 on vägev number ja see oli meie jaoks suur samm meistritiitli arvestuses edasi,” ütles Micahel, kuigi rõhutas, et kõik võib veel valesti minna. “Nagu te nägite eelmisel aastal, siis kaotasin ma oma edu kahe sõiduga, asjad võivad kiiresti teistpidi pöörata. See on mugav edumaa, aga 70 punkti on veel jagamata, seega ei ole mõtet enne pidutseda, kui asi on tehtud.”

Oma selle hooaja kuuenda võid üle tundis ta siiski suurt heameelt. “See oli meie jaoks tõeliselt hea tulemus. Meil oli üks-kaks võit Ralfiga eesotsas ja nüüd sama minuga. Lisaks jõudis Rubens ootamatult kolmandale kohale.”

Schumacher alustas sõitu siduriprobleemiga. “Probleemd siduriga stardis tähendas, et ma oleks peaaegu Davidile oma koha kaotanud ning siis oleks meil väga raske olnud oma taktikat seada. Ma olin sisekurvis ning tema väljas, aga ma lihtsalt ei andnud järele, kuigi olime teineteisele väga lähedal.”