"Kuigi patsiendi kaalukaotus on normaalne, siis 20 kg on normaalkaalus oleva inimese jaoks liiga palju," sõnas Karlsbadi haigla professor Curt Diehm, vahendab Daily Mail.

Kuigi Schumacheri lihaseid masseeritakse Grenoble`i haiglas igapäevaselt, ei aita see Diehmi arvates lihaste kokkutõmbumise vastu. "Eeldatavasti on tema lihased oluliselt kärbunud pikaajalise liikumatuse tõttu," oletas Diehm.

Schumacheri abikaasa Corinna, 17-aastane tütar Gina-Marie ja 14-aastane poeg Mick veedavad haiglas Michaeli kõrval iga päev umbes kaheksa tundi. Väidetavalt on arstid Schumacheri perekonnale öeldud, et sakslase täielikuks paranemiseks läheb vaja väikest imet.

Arstide hinnangul kuluks Schumacheril koomast ärkamise puhul aastaid, et uuesti rääkima ja kõndima õppida. Halvemal juhul ärkab sakslane üles, kuid on ajukahjustuse tõttu jäädavalt vegetatiivses seisundis.

Schumacher elas raske suusaõnnetuse üle 29. detsembril Prantsusmaa alpides, kui kukkus peaga vastu kivi. Sakslasele on tehtud kaks ajuoperatsiooni ning teda pole siiani suudetud kunstlikust koomast välja tuua.