15 spetsialisti palkadeks ja meditsiiniseadmete rendiks kulub igal nädalal 100 000 naelsterlingit (125 000 eurot), kirjutab Daily Express.

Lausanne`i taastusravikeskuse pressiesindaja kinnitas, et enamus Schumacheri eest hoolitsevaid arste on koolituse saanud just nende kliinikus.

"Suur osa sellest meeskonnast, kes Michaeli eest hoolt kannab, on meie spetsialistide poolt välja koolitatud. Jälgime raviprotsessi väga tähelepanelikult ning oleme pidevalt spetsialistidega ühenduses," sõnas pressiesindaja.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm ütles eelmisel nädalal, et vormelilegendi ei suunatud kodusele ravile seetõttu, et tema tervislik olukord oleks märkimisväärselt muutunud. Daily Expressi andmetel on Schumacher endiselt liikumatu ja tumm ning liigutab vaid aeg-ajalt silmi. Ekspertide sõnul on tegemist koomast ärkamise faasiga, mida nimetatakse minimaalseks teadvusel olekuks.

Schumacher langes koomasse eelmise aasta 29. detsembril, kui elas Prantsuse alpides suusatades üle raske õnnetuse. Peaga vastu kaljut kukkunud 45-aastane sakslane oli täielikus koomas 159 päeva ning viidi seejärel Grenoble`i haiglast Lausanne`i kliinikusse.