Schumacher võitis oma esimese vormel-1 maailmameistritiitli 1994. aastal, kui sõitis just Briatore juhitud Benettoni meeskonnas.

Eelmisel nädalal ütles endine F1 arst, dr Gary Hartstein, et kardab Schumacheri seisundi pärast, sest sakslase lähedased pole pikka aega ajakirjandusega suhelnud. Briatore lausus Itaalia raadiojaamale Radio24, et jagab Hartsteini kartusi.

“Michaelist pole ühtegi uudist, sest perekond on ringkaitsesse tõmbunud ja ei suhtle meediaga. Uudiste puudumine on antud hetkel kindlasti halb uudis,” ütles Briatore, vahendab Inautonews.

Saksamaa ajakirjanik Christoph Specht, kes kirjutab enamasti just meditsiinilistel teemadel, on aga erinevalt Hartsteinist ja Briatorest optimistlik.

"Kooma ei ole kunagi täpselt ühesugune. Alati on võimalus meeldivateks üllatusteks. Isegi aastaid koomas olnud inimesed on järsku üles ärganud ja terveks saanud," sõnas Specht.

45-aastane Schumacher kukkus eelmise aasta lõpus Meribeli suusakeskuses peaga vastu kivi ning sai vaatamata kiivri kandmisele tõsise ajutrauma. Kuuendat kuud Grenoble`i haiglas viibivale sakslasele on tehtud kaks ajuoperatsiooni, kuid koomast pole teda suudetud välja tuua.