Schumacher kukkus 2013. aasta detsembri lõpus Prantsuse alpides mäesuusatades peaga vastu kivi, viibis seejärel kuus kuud kunstlikus koomas ning taastub hetkel raskest peatraumast oma Šveitsi kodus.

74-aastane Weber, kes töötas Schumacheri mänedžerina aastatel 1988-2010, ei mõista, miks seitsmekordse vormel-1 maailmameistri perekond ei anna avalikkusele sakslase tervise kohta informatsiooni.

"Ma arvan, et Michaeli fännid oleksid õnnelikud, kui neile antaks ausat informatsiooni tema seisundi kohta. See aitaks ühtlasi ka neil inimestel, kes on Michaeliga aastaid koos töötanud, praeguse olukorraga paremini toime tulla," sõnas Weber, kirjutab Briti ajaleht Express.

Kaks kuus tagasi oli Weber kritiseerinud Schumacheri abikaasat, kes ei ole teda kordagi Michaelit vaatama lubanud. "Olukord on lihtsalt kohutav, sest ka minu perekond kannatab. Meie perekonnad on 25 aastat omavahel tihedalt läbi käinud ja nüüd ei saa meist keegi aru, mis toimub," kurtis Weber.

Viimati andis 47-aastase Schumacheri tervise kohta napi kommentaari Ferrari F1 meeskonna endine president Luca di Montezemolo, kes ütles sakslase külastamise järel: "Mul on uudiseid, kuid kahjuks pole need head. Elu on kummaline. Ta (Schumacher) oli fantastiline vormelisõitja ning tal oli Ferraris vaid üks tõsisem avarii 1999. aastal."