Malaisia etapp oli taas sündmusterohke, kuna juba soojendusringile minnes ei startinud Montoya masin. Sojjendusringilt tulles ei suutnud Giancarlo Fisichella kuidagi oma kasti sõita ning jäi risti keset teed seisma. See andis omakorda võimaluse Heinz Harald Frentzenile, kes samuti ei pääsenud esimesele katsele, kuna tema auto ei käivitunud.

Montoya startis varuautoga boksist ja stardihetkel andis otsad Kimi Räkköneni mootor.

Stardist minnes sai Ralf hea positsiooni ning ta üritas esimesest kurvist veidi liiga kiiresti läbi põrutada, mistõttu tegi ta spinni. See omakorda lubas Coulthardil ja veel mõnedel autodel mööduda Mika Häkkinenist, kes langes kaheksandaks.

Olivier Panis lendas teisel ringil rajalt välja mootor võimsates leekides. Seejärel tuli kerge vihmasagar ja mõlemad Ferrarid kihutasid üksteise järgi liidrikohtadelt rajalt välja. Mõne ringi jooksul oli pea kolmandik startinud autodest teeservas.

Rajale tuli turvaauto ning kogu võistlejate rivi võeti kokku. Ferrarid jõudsid peale restarti mõne ringiga seltskonna etteotsa ning sealtpeale liidrite osas muudatusi ei toimunud. Michael Schumacher edestas kohati 5 sekundiga ringi pealt McLareni piloote.

Kõva võitlus käis viimase kolme punktikoha pärast, kus Ralf Schumacher, Heinz Harald Frentzen, Jos Verstappen ja Mika Häkkinen üritasid teineteist seljataha jätta. Määravaks osutus boksitaktika ning Frentzen sai neljanda, Ralf viienda ning Häkkinen kuuenda positsiooni. Viimane leidis viimase boksipeatusega sedavõrd palju kiirust juurde, et sõitis välja võistluse kiireima ringiaja ning lõpetas finišijoonel koos Ralf Schumacheriga.

Tulemused:

KNimiTeamAeg/kaotus
1Michael SchumacherFerrari1h47’34“801
2Rubens BarrichelloFerrari+ 0’23“660
3David CoulthardMcLaren+ 0’28“555
4Heinz-Harald FrentzenJordan+ 0’46“543
5Ralf SchumacherWilliams+ 0’48“233
6Mika HäkkinenMcLaren+ 0’48“606
7Jos VerstappenArrows+ 1’21“560
8Jarno TrulliJordan1 ring
9Jean AlesiProst1 ring
10Luciano BurtiJaguar1 ring
11Gastón MazzacaneProst2 ringi
12Jenson ButtonBenetton2 ringi
13Fernando AlonsoMinardi3 ringi
14Tarso MarquesMinardi4 ringi
Katkestajad:
Giancarlo FisichellaBenetton
Nick HeidfeldSauber
Enrique BernoldiArrows
Juan Pablo MontoyaWilliams
Eddie IrvineJaguar
Jacques VilleneuveBAR
Olivier PanisBAR
Kimi RäikkönenSauber