Kuigi Mercedese sõitja Nico Rosberg võitis hooaja avaetapi ja tema tiimikaaslane Lewis Hamilton kolm järgmist, ei välista meeskonnajuht Toto Wolff, et rivaalid astuvad neile peagi kandadele. See võib omakorda tähendada, et Mercedes peab hakkama kasutama tiimikorraldusi.

"Meie reegel on, et võistlus on vaenlane number üks, mitte sinu tiimikaaslane. Võib tekkida olukord, kus sa ei või omavahelisele võistlemisele liigselt aega kulutada, sest vaenlane hingab sulle kuklasse,” rääkis Wolff BBC Sport-ile.

"Bahreinis oli lihtne. Seal oli meie ülekaal nii suur, et me ei pidanud võidukihutamist takistama. Kolmanda koha mees oli lihtsalt nii kaugel maas. Kuid kui vahe väheneb, tuleb olukorda uuesti hinnata," ei välista Wolff tiimikorraldusi.

Ka Hamilton leiab, et konkurendid tulevad neile jõudsalt lähemale. "Ferrari astus Hiinas pika sammu edasi. Kuigi nad pole veel sama kiired kui meie, oli nende tõus 9.-10. kohalt kolmandaks muljetavaldav. Ma usun, et ka Renault [Red Bulli mootoritarnija] parandab oma mootorit järgmiseks etapiks. Seega ei või ka meie paigal seista," nentis Hamilton.

Võimalike tiimikorralduste teemat ei tahtnud Hamilton pikalt kommenteerida. "Ma pole endale kunagi esisõitja kohta nõudnud. Lasen tulemustel enda eest rääkida."

Rosberg juhib hetkel MM-sarja 79 punktiga. Hamiltonil on teisena 75 ja Fernando Alonsol (Ferrari) kolmandana 41 punkti.

Järgmine F1 etapp sõidetakse kahe nädala pärast Hispaanias.