Tulevasel nädalavahetusel aset leidva Saksamaa GP eel on Lewis Hamilton (Mercedes) üldarvestuses kaheksa punktiga maas Sebastian Vettelist (Ferrari).

Wolffi sõnul on meeskonna enda vead viimasel kolmel etapil läinud maksma palju punkte. "Me oleme jätnud liiga palju punkte õhku ja tegelenud rohkem kahjude piiramisega."

Hamilton võitis Prantsusmaa GP, kuid nädal hiljem pidid Austrias tehnilistel põhjustel katkestama nii Lewis Hamilton kui Valtteri Bottas (Mercedes). Viimasel etapil Silverstone'i rajal alustas Hamilton sõitu parimalt stardikohalt, kuid langes sõitjaterivi lõppu pärast kokkupõrget Kimi Räikköneniga (Ferrari). Sõidu lõpuks tõusis Hamilton siiski teisele kohale.

"Kuid kõigel on ka positiivne pool. Ehkki me pole saanud maksimaalselt punkte, siis me oleme igal etapil olnud kõige kiirema autoga," lisas Wolff.

"Me saime siiski korralikult punkte ja mõlemad sõitjad on näidanud tugevaid esitusi," rääkis Wolff. "On palju põhjuseid, miks olla lootusrikas 2018. aasta teise poole osas. Oleme näljased ning meie ambitsioonid on väga kõrged."

Saksamaa GP sõidetakse pühapäeval Hockenheimi ringrajal.