Buttoni endine tööandja Fry oli üks paljudest, kes hoiatas McLareniga liitumise kohta ning soovitas pigem Brawni, praegusesse Mercedesesse jääda, kuna Hamiltonil saab olema koduväljaku eelis, vahendab sponest.ee

„Vahe on silmaga nähtav, mille Jenson peab tasa tegema," lausus Fry. „Usun, et tal on nüüd mõtlemisainet küllaga, kuidas vähendada vahet Hamiltoniga, kellel on kodueelis."

Fry on mitu aastat koos Buttoniga Hondas töötanud ja aitas inglasel mullu tiitli võita, seepärast peaks hästi teadma, kus Buttoni nõrgad küljed asuvad.

„Ta peab enda puhul kõik üle vaatama, mitte vaid sõiduomadused, vaid ka töö võistkonnaga. Jenson teab kõike seda ja peab nüüd suurt tööd tegema."

Bahreinis Hamiltonist neli kohta tagapool lõpetanud Button tunnistas, et peab edu saavutamiseks palju muutma ning pole McLareni vormeliga veel päris sina peal.

„Arenguruumi on piisavalt," lausus Button. „Ma pole masinaga täiesti rahul, kuid probleem lasub seadistuses, auto ise on hea ning selle kiirust on juba tõestatud, kuna Lewis suutis poodiumile jõuda ja tiim on head tööd teinud."

Button tunnistas veel, et Bahreini kesises tulemuses oli süüdi veel see, et ta pole saanud oma eelistatud sõidustiili uue vormeliga kohandada, kuid kavatseb Austraalias asja lahendada.

„Kuid auto osas pean paar asja üle vaatama ja oma nõrkused eemaldama, et tunneksin end roolis palju mugavamalt, seega on mul Austraalia reedeseks päevaks piisavalt tööd."

„Minu puhul on probleeme väikeste kiirustega, kuid seda on võimalik Austraaliaks lahendada. Meie masin piisavalt kiire, kuid mitte nii hea, kui Ferrari praegu."