Mercedese tiimipealiku Toto Wolffi sõnul on see naiivne lootus. Kõik läheb ikka samamoodi edasi ning vormelisõbrad jäävad vähemalt laupäeval veel edasi haigutama. F1 bossi Bernie Ecclestone'i sõnul tehakse uusi otsuseid järgmise etapi eel.

"Tiimide arvamus kohe pärast Austraalia etappi oli üksmeelne ning see arvamus ei olnud positiivne. Me pole selle muudatusega leidnud õiget formaati ning on raske näha, kuidas see võiks sel nädalavahetusel Bahreinis fännidele huvitavam olla," vahendab ESPN Wolffi sõnu.

"Meie spordiala on selle küsimuse pärast kõvasti kriitikat saanud, seega praeguse olukorra lahendamiseks on vaja läbimõeldult tegutseda. Fännid tahavad näha põnevat võidusõitu ning seda vormis, mis on neile arusaadav ning mis toimuks maailma paremate pilootide ja autode osavõtul - just selles järjekorras. Peaksime neile, kes meid tribüünidelt ja üle maailma jälgivad, seda võimaldama."

Eelmisel nädalal pandi strateegiagrupis hääletusele ka formaat, kus kvalifikatsiooni esimene ja teine sessioon toimuksid uute reeglite järgi, kuid kolmas ilma vastuolulise väljalangemissüsteemita. See hoiaks ära Austraalia sündmuste kordumise, kui kolm minutit enne lõppu stardijärjekord paigas oli ning mehed juba kaalumisele läksid. Sellele aga olid vastu McLaren ja Red Bull, kes tahavad, et ükshaaaval väljalangemine 90 sekundi kaupa kaotataks ajasõidust täielikult. Igasuguste reeglite vastuvõtmiseks on aga vaja üksmeelt.