“Kaks mootoririket Malaisias on meie jaoks väga halb tulemus. Me peame päris kindlasti paremat tööd tegema järgmisel korral. Me viime läbi analüüsi, et leida vigade põhjused ja neid ei tohi enam juhtuda,” ütles Mercedese mootorispordi boss Norbert Haug.

David Coulthard oli eriti õnnetu katkestamise üle, kuna sel hooajal ei ole tal veel ainsatki punkti kirjas.

“Ma olen tänaste tulemuste üle pettunud, sest ma usun, et Kimi ja mina oleksime kaks head tulemust kirja saanud. Ühtäkki töötasid mootoril vaid kaheksa silindrit ja meeskond otsustas, et on parem, kui ma katkestan,” rääkis Coulthard. “See on olnud raske nädalavahetus, aga me peame olema keskendunud ja ma tean, et meie paketiga võib etappe võita. Me vajame vaid veidi töökindlust juurde.”

“Kahju on niimoodi sõitu lõpetada, sest minu autoga oleks võinud tippkohale jõuda,” rääkis Kimi Räikkönen. “Mu start läks suurele kütusekogusele vaatamata hästi ja ma olin teisel kohal, kui mootor ühtäkki järele andis ning sellega oli kõik läbi.”

Tiimipealik Ron Dennis loodab Brasiilias paremale tulemusele. “Tulemus on pettumus, kuna ma usun, et meie strateegia oleks lubanud meil täna poodiumil lõpetada. Meie Michelini rehvid töötasid väga hästi ja ma ootan juba Interlagose väljakutseid.”.