McRae kohtus Soome ralli Škoda meeskonna juhtidega ning pakkus välja variandi, et ta on nõus ise Fabia WRC auto roolis osalema osadel rallidel, kui tiim lubab valitud rallidel auto rooli šotlane hoolealuse Kris Meeke.

„Ma pole tõesti huvitatud kõikidel rallidel kaasategemisest,” lausus McRae. „Minu eesmärgiks on Krisile töökoha leidmine. Jani Paasoneni esitlus Soomes näitas, et Škoda on teinud auto arendamisel suure hüppe. Olen pakkumistele avatud — võime kõike arutada.”

Škoda meeskonna juht Martin Muehlmeier kommenteeris: „Kui me 2005. aastal autoralli maailmameistrivõistlustel osaleme, siis teeme seda ka meeskondlikus arvestuses, kuid hetkel on kõik veel lahtine. Soome ralli tulemused suurendavad muidugi lootusi meie jätkamiseks, kuid otsus langetatakse ilmselt alles oktoobrikuus.”

Heitlus Škoda meeskonna kohtadele tõotab tulla tihe, kuna ainuke sõitja, kellel 2005. aastaks tiimiga leping olemas on Armin Schwarz. Meeskond plaanib hooaja lõpupoole Prantsusmaa ja Hispaania rallidel Fabia WRC rooli panna ka DTM sarja pilooti Mattias Ekströmi.