Häkkineni ebaõnn ei kipu ikka veel otsa saama. Kui keegi peaks hooja lõpus saama lohutus auhinna, siis võiks see kindlasti Mika olla. Stardijoonel soojendusringile minnes suri masin veojõukontrolli süsteemi streigi tõttu välja ning tänu valesti kokku pandud käigukastile ei saadud mootorit uuesti käivitada.

“Sel hetkel ei teadnud ma muidugi, et milles probleem oli, aga ma lihtsalt ei suutnud seda uskuda,” ütles Häkkinen. “Ma lihtsalt istusin seal ja ootasin, et mehaanikud ta uuesti käima panevad. Loomulikult olen ma pettunud, aga sellised asjad lihtsalt juhtuvad. Kahjuks näib, et mulle juhtub neid asju sel hooajal teistest rohkem.”

David Coulthard lõpetas küll punktikohal, kuid tema tulemus oleks võinud olla oluliselt parem, kui mitte ta ei oleks boksis kiiruse ületamise eest trahvi saanud. “10 sekundi trahv rikkus mu sõidu ära. Sellest on kahju, sest me olime sel korral konkurentsivõimelised, aga eks ma pea oma vigade eest maksma. Lõpus ma surusin nii kõvasti kui suutsin, aga ei saanud Rubensist mööda, kuna ta läks kolmes esimeses kurvis pidevalt eest ära.”

“Meistritiitlit siin veel ei otsustatud. Punktivahe Michaeliga venis veel suuremaks, aga ta ei ole veel lootusetu. Igatahes kavatsen ükshaaval sõite võttes edasi minna, sest kunagi ei tea, mis võib juhtuda. Nüüd keskendun oma koduvõistlusele Silverstone´is.”

Meeskonna pealik Ron Dennis: “Ma arvan, et Davidi kommentaaris on kõik öeldud. Mika ei saanud sõita valesti komplekteeritud detaili tõttu käigukastis. Sellistel puhkudel on vaja meeles pidada, et me oleme meeskond ja et me kõik teeme vigu. Tiitlivõistlus ei ole veel läbi ja me alustame koheselt tööd oma koduvõistluse jaoks Silverstone´is.”

Mercedese esindaja Norbert Haug: “Davidil oli täna piisavalt kiirust, et võidelda esiotsas, aga kahjuks võttis stop&go karistus temalt võimaluse võidule. Mika ei saanud osa võtta, kuna tema auto ei käivitunud soojendusringile minnes käigukasti probleemi tõttu.”