“Meie praegune tase oleks andnud meile maksimaalselt viienda ja kuuenda koha, kui võtta arvesse, et mõlemad Ferrarid ja Williamsid jõuavad lõpuni,” arvas Ron Dennis. “Kuna rajal ei olnud õlist hoiatavat lippu, kaotas David viienda koha. Taaskord on pettumus Kimi lühike sõit. Me teame mis tuleb teha, et taset tõsta ning selleks läheb aega. Kuid me ei ole veel unustanud mismoodi võita.”

David Coulthardi arvates oli sõit huvitav.

“Mul oli sündmusterohke sõit, alates stardist, kus ma sain Massast ja Kimist mööda. Seejärel oli üsna rahulik, kuni turvaauto rajale tuli. Ma nägin Heidfeldi ja Sato avariid, kuna me läksime esimesega praktiliselt kõrvuti pidurdusmaale. On väga oluline, et peale turvaauto taga sõitmist, pidurdad õigesti. Mul on hea meel, et mõlemad mehed on terved.”

“Seejärel oli mul hea võitlus Fisichellaga, kuid ta sai minust mööda, kui õli lõigu tõttu veidi rajalt väljas käisin. Ma suutsin tema tempos püsida, kuid paraku mööda ei saanud.”

Kimi Räikkönenile teadagi rõõmu ei valmista, et kuuest stardist on ette näidata vaid üks finiš. “Ma ei tea miks, aga ühtäkki jäi mootor tummaks. Loomulikult on masendav, et ma ei suutnud sõitu lõpetada, aga ma tean, et tiim on teinud ja teeb ka edaspidi tugevat tööd,” ütles Kimi.