"Kerge vihmasagar ja mahajääjate grupp peale Mika viimast boksipeatust otsustasid viimase etapi tulemuse," ütles Dennis. "Meeskond tegi siiski head tööd ning ei tohi unustada, et tiitel antakse ikkagi 17 etapi punktide summa järgi, mitte ühe sõidu tulemusena."

"See hooaeg ei olnud meile kerge, kuna ebaõnne ja tehnilisi probleeme aegajalt esines. Kuigi praegu on raske asju positiivse nurga alt vaadata, on tiim teinud head tööd ning kui võrrelda esimese kahe tiimi ja järgmiste punktisummade vahet, siis võib hooajaga rahule jääda," ütles Dennis.

Mercedese esindaja Norbert Haug arvas, et hõbemedal ei ole halb saavutus:" Jääda teiseks sõitjate tiitliarvestuses peale kahte meistritiitlit ei ole küll mingi häbiasi. Jaapani GP oli väga tasavägine ning Mika kontrollis seda kuni teise boksipeatuseni. Mika kaotas aega uute kummidega märjal rajal ning tal oli väheke ebaõnne mahajääjatega. Ootame järgmist hooaega, mis meie jaoks algab juba Kuala Lumpuris."

Meeskonna tehnikapealiku Adrian Newey sõnul andis meeskond endast parima:"Tegime kõik mis suutsime, aga Schumaher oli kiirem märjal rajal. Võistlus oli väga tasavägine ning Mika oli jällegi natuke kiirem kuival rajal."