Kaksikvõit ei ole teadagi võimatu ning sellega on mehed sel aastal juba neljal korral hakkama saanud: Inglismaal, Hispaanias, Prantsusmaal ja Austrias. Keerulisem on aga hoida oma põhikonkurente saamast vähemalt nelja punkti. Kui üks Ferraridest on kolmas, siis toob see neile 4 punkti ning meistritiitli. Kui üks Ferraridest on neljas ja teine katkestab, siis on punktid võrdsed ning tiitel läheb ikkagi Ferrarile, kuna neil oleks üks etapivõit rohkem. Seega peaks Finishisse jõudma esimene Ferrari viiendana ja teine kuuendast tagapool, et McLaren saaks võita tiitli ning sellised shansid on väga väikesed.

David Coulthard:" Meil on veel väike võimalus konstruktorite karikas võita ning Mika ja mina teeme kõik endast oleneva, et see juhtuks."

Mika Häkkinen:"Ma keskendun sellele, et tuua Malaisiast võimalikult hea tulemus, et stiilselt lõpetada enda ja tiimi sesoon. Mulle see rada meeldib, kuna ta on ehitatud spetsiaalselt F1-e tarvis ning tingimused on seal suurepärased. Sepangis on mitmeid häid möödasõidu kohti, mis teeb võistluse kõigi jaoks huvitavaks. Mul on sel aastal hõbemedal sõitjate arvestuses ning see ei ole ju halb, kui sa oled kaks aastat järjest võitnud. Ei ole lihtsalt võimalik kogu aeg võita."

Ron Dennis:"Me valmistume Malaisia etapiks nagu igaks GP-ks ning loodame tuua sealt maksimaalselt hea tulemuse. Me läheme sinna võitma, et lisada veel võite meie seitsmele etapi- ja kvalifikatsioonivõidule sel aastal."