“Me keskendusime seadistamisele treeningute ajal ning saime päris häid tulemusi, kuigi veidi jäi auto veel alajuhitavaks,” seletas David Coulthard.

“Pidamine oli üllatavalt hea, eriti kui arvestada, et tegemist oli esimese päeevaga. Teistega on end raske võrrelda, kuna ei tea mis kütusekogusega keegi sõidab. Oma viimaste uute rehvidega tegin suhteliselt vigaderohke ringi ja ikkagi võitsin 1.5 sekundit, seega arvestades meie kütusekogust, olen kindel, et oleksin võinud veel oluliselt parema ringiaja kirja saada.”

Räikköneni jaoks jäid treeningud vaid 6 ringi pikkuseks. “Ma olin kiirel ringil, kui kaotasin auto üle kontrolli La Rascasses. Kokkupõrge kahjustas autot sedavõrd, et ma ei saanud täna rohkem sõita. Ülejäänud nädalavahetusel kasutame minu varuautot. Õnneks tõi tiim viis autot, kuid minu eesmärk on kahega hakkama saada,” soovis Räikkönen.

Ron Dennis kiitis Michelini rehve. “Meie rehvipartnerilt Michelinilt oli see igatahes väga julgustav tase ning loodetavasti jätkub see kogu nädalavahetuse ajal. Kimi avarii oli kahjuväärne, kuid ülejäänud päev sujus sündmustevabalt.”