McLareni meeskonna mänedžer Jonathan Neale sõnas Autospordile, et kui Pirelliga lepingut kiiresti ei uuendata, peavad vormel-ühe sarjas sõitvad meeskonnad oma plaane ruttu muutma. "Kõikide meeskondade, mitte ainult McLareni jaoks, on ülimalt tähtis, et me saaksime juba varakult teada, milliste rehvidega me järgmisel hooajal sõidame. Kui nüüd peaks tulema mingi muudatus ja uus tarnija peaks sisenema F1-sarja, peame me töötama välja uue plaani," ütles Neale.

Neale tõi välja, et uus rehvitarnija võib muuta F1-sarja võistlusmaastikku suurel määral. "Kui uus tarnija tuleb, siis kõik meeskonnad peavad sellega arvestama. Kuid nii kiirete ümbermuudatuste põhjal on võimalik võita JA kaotada suurelt," ütles Neale.

Neale ise on Pirelli rehvidega enam-vähem rahule jäänud. "Ma arvan, et võrreldes hooaja algusega on edasiminek tehtud. Pirelli on aru saanud enda probleemidest ja asunud neid ka lahendama, kuid ettevaatlikult," ütles Neale.

Rehvitarnijatest on Hankook ja Bridgestone lubanud, et nemad F1-sarja lähiajal ei tule, kuid levivad kuuldused, et rehve müüv Michelin tahab vormelimaailma naasta.