Meeskonna juht Ron Dennis nõuab lisaks kõigi sarjas osalevate meeskondade võrdset kohtlemist. Vastasel juhul ähvardab ta oma tiimi mõnda teise sarja üle viia, kirjutab crash.net.

“Ma loodan, et meie firmale jääb valik alates 2008. aastast mitte osaleda grand prix võistlustel,” selgitas Dennis ja lisas, et McLaren plaanib Concorde’ lepingut selle praegusel kujul järgida kuni 2007. aastani. Seejärel lubab McLaren nii toimida vaid juhul, kui kõigile sarjas osalejatele tagatakse võrdsed õigused.

Dennise juhitav meeskond on koos veel kaheksa F1 tiimiga loonud koalitsiooni F1-st eraldi seisva GPWC sarja idee edasi arendamiseks. Sel kolmapäeval kohtuti Inglismaal Clivedenis ja arutati loodava võistlussarja tulevikuga seonduvat.

Kuigi Ferrari on ainus meeskond, kes on oma tuleviku ametlikult Concorde’ leppe uuendustega sidunud, ei pea Dennis võimatuks Itaalia autotootja nime kandva F1 tiimi liitumist GPWC-ga. “Ferrari on suurepärane grand prix meeskond ja neid hakataks kindlasti taga igatsema, kui nad ei kuuluks ükskõik, millisesse sarja, millega on seotud suure auhinna sõitude tulevik,” selgitas Dennis.