Ferrari piloodi Massa toibub laupäeval juhtunud õnnetusest ja probleeme pole ilmnenud, ütles doktor Dino Altman, vahendab Ilta-Sanomat.

Massa elu päästis tõenäoliselt kiire operatsioon, mille järel peeti teda kunstlikus koomas. Massa on endiselt intensiivraviosakonnas.

28-aastane Massa on liigutanud käsi ja jalgu. Arstid on kõige rohkem mures silmavigastuse pärast, mis võib mõjutada Massa edasist karjääri.

"Hetkel ei ole võimalik vastata küsimusele, kas silmavigastus on nii tõsine, et Massa karjäär on lõppenud. Brasiillase praeguses konditsioonis ei ole talle võimalik teha täpseid uuringuid, et vigastuse tõsidust välja selgitada," sõnas Budapesti haigla meditsiinijuht Lajos Zsiros sportinglife.com-ile.

Massa isa Luis Antonio Massa ütles, et kui paranemine edeneb sama kiiresti kui siiani, saab võidusõitja paari päeva jooksul intensiivraviosakonnast välja.

Massa võidakse hiljem viia Budapestist Pariisi haiglasse, mille patsiendid on olnud jalgpallitäht Ronaldo ja endine vormel 1 täht Michael Schumacher.