Emerson Fittipaldi, Nelson Piquet ja Ayrton Senna on kokku võitnud tervelt kaheksa meistritiitlit ning Brasiilias seatakse suuri lootuseid Felipe Massale.

“Meil on hea ajalugu. Brasillial on väga palju häid tulemusi, seetõttu on surve tugev ja ootused kõrged,” seletas Massa.

“Kui ma ise laps olin, siis ootasin ise samuti brasiillastelt tulemusi, kuna tahtsin neid poodiumil näha. Minu ülesanne on debüüdi ajal õppida, seetõttu saab see mulle raske olema. Minu eesmärk esimesel aastal on esikümnes lõpetada.”

“Me ei tea kuigi palju teiste tiimide tasemest, aga me üritame anda endast kõike. Meil on praegu väga hea meeskond ja ma olen testinud väga palju, mis on võimaldanud mul kogemusi saada.”

Felipe Massa vahetas Sauberi meeskonnas välja soomlase Kimi Räikköneni, kes alustab oma teist hooaega F1-s tippmeeskonnas McLaren. Räikkönen sai eelmise hooaja alguses FIA-lt ajutise superlitsentsi, kuna tema kogemused vormelitega olid väga vähesed. Esialgne litsents anti talle vaid neljaks etapiks, kuid seda loomulikult pikendati pärast seda, kui ta oma esimeselt GP-lt, tänu Olivier Panis etapijärgsele trahvile, võttis ühe punkti. Peter Sauber on mitmel korral rõhutanud, et Felipe Massa on Räikkönenist veelgi andekam ning see seab noorele brasiillasele survet ka oma meeskonna poolt.