Testidel selgitati välja kaks 2006. aasta meeskonda kuuluvat juhti, kirjutab motorsport.ee. Testidele olid kutsutud Rainer Aus, Andrus Laur, Priit Ollino, Martin Rauam, Ott Tänak ja Kert Uus.

Kandidaatidel tuli oma võistlusautoga läbida testikatse Markko Märtiniga kõrvalistmel — hinnati juhi tegevust ja juhtimisvõtteid.

Testikatsele järgnes vestlus ralliteemadel Märtini ja tema mänedžeri, Paul Turneriga. Vestelda tuli ka ajakirjanikuga.

Markko Märtin hindas kahe päeva jooksul kogetut äärmiselt huvitavaks, kuna tema jaoks olid erilised ja uued kogemused nii kõrvalistmel sõidetud kilomeetrid kui ka muud pilootide valikuks läbi viidud testid.

Märtini manager Paul Turner oli eilse päeva kokkuvõtteks üllatunud Eesti noorte pilootide ühtlaselt kõrgest tasemest. Eesti Autospordi Liidu peasekretär Arno Sillat kommenteeris: „Valik oli keeruline, kuid olen kindel, et õige.”

Kahe väljavalitud noorega sõlmitakse aastane sõitjaleping, lisaks sõlmitakse varusõitja leping veel ühe juhiga. Leping tähendab võistlemist Eesti 2006. aasta meistrivõistlustel N-rühma Subaru Impreza WRX autodel (valmistatud 2005. aastal Inglismaal Prodrive tehases). Järgnevatel aastatel on võimalik ka valikuline osalemine PWRC MM etappidel.

Sõitjal on võimalik projektis osaleda maksimaalselt 3 hooaega, kuna meeskond komplekteeritakse noortest tulevikulootustest ja eesmärgiks on just noorte arengu soodustamine.