Kohaletulnud huvilistele näidati esmakordselt värskelt Prodrive tehasest Eestisse jõudnud uusi Subaru WRX STi spec C võistlusmasinaid, mis olid nüüdseks saanud ka ühtse disainilahenduse mida Subaru-E.O.S. Rally Team 2006 aastal kandma hakkab, öeldakse EAL-i pressiteates.

Kohalpeal jagasid kommentaare Markko Märtin, Eesti Autospordi Liidu peasekretär Arno Sillat ja 2006 aasta ekipaažid Martin Rauam/Kristo Kraag ja Rainer Aus/Toomas Kasak.

Mõlemad piloodid hindasid kõrgelt nende käsutusse usaldatud võistlustehnikat ning avaldasid lootust, et eelseisval hooajal saavad peamised duellid kõrgetele kohtadele toimuma just nende kahe valge Subaru vahel. Eesti Autospordi Liidu esindajana tõdes Arno Sillat, et tal on heameel esmalt juba 2004. aastal esile kerkinud idee käivitumise üle ning lisas, et kõik edasine jääb juba pilootide võimusesse.

Pressikonverentsi läbi viinud Erki Berendsi küsimusele Markko Märtini rolli kohta loodud meeskonna tulevikus ja ka igapäevases töös vastas Markko, et püüab kaasa aidata kõigis valdkondades — nii sponsoritele usalduse tagamisel kui ka autode seadistamise ja pilootide nõustamise osas.

Samas tõdes Märtin aga ka seda, et ei ole väga palju N-rühma autodega sõitnud ning et iga piloot peab auto saama eelkõige endale käepäraseks ja mugavaks seadistatud.