World Rally Team Estonia sõitja Martin Rauam alustas viimasel võistluspäeval klassi kuuendalt kohalt. Päeva avakatsel tõusis ta viiendaks. Ralli viimasel katsel katkestas Rauami ees olnud Jevgeni Vertunov ning eestlased tulid kokkuvõttes neljandaks.

Pühapäev oli ainus päev, mil Mitsubishil kihutanud Rauam ja Kütt said sõita kõik katsed korras autoga. Rauam kommenteeris lõppenud võistlust: „Põhimõtteliselt oli see ralli, kus selgitati välja, kes suudab katkise autoga sõita kõige kiiremini. Kivised teed hävitasid masinaid kõvasti.” N-rühma arvestuses sõitnud võistlejatest katkestasid peaaegu pooled.

Käesoleva hooaja keskpaigas peab Rauam tähtsaks seda, et on suutnud lõpetada kõik kolm rallit ilma superally süsteemi kasutamata. „Loen seda heaks tulemuseks,” sõnas Rauam. „Samas on ka meie ootused tõusnud. Kui hooaja algul lootsime jõuda punktikohtadele, siis nüüd võiks sihiks olla poodiumikohad.”

PWRCarvestuses tulid Türgi ralli võitjaks Andreas Aigner — Klaus Vicha. Teised olid Patrik Sandell — Emil Axelsson ning kolmandad Rauami meeskonnakaaslased TopRun Racing Teamist Mirco Baldacci — Giovanni Agnese.

PWRCsarjas sõidetakse sel aastal veel neli rallit. Järgmine etapp on augusti alguses Soomes, kuid seal Top Run Racing ei osale. Rauami järgmine MM-võistlus on augusti lõpus toimuv Uus-Meremaa ralli.