Kuna avaetapi võitnud Aigar Leok võistleb parasjagu Tšiilis, siis mängiti antud auhinna saatus välja just tänaste osalejate vahel.

Kahetunnise soolotsiklite sõidu stardi, kus oli stardijoonel ühtekokku 138 sportlast, võitis Elary Talu (KTM, Sõmerpalu MK), keda jälitasid klubikaaslane Martin Leok (KTM) ja soomlane Toni Paakkinen (KTM). Peagi liitus esikohaheitlusega tagasihoidliku stardi teinud Jüri Triisa (Husqvarna, RedMoto RC), kes püüdis esmalt liidrid kinni ja haaras seejärel ise liidriohjad. Nii kihutasid Triisa ja Leok tandemina neli ringi, kuid siis lõppes Triisa tsiklil kütus ja ta pidi peatuma, õnneks sai ta küll paagi täis, kuid esikoht oli selle sunnitud pausiga läinud. Leok sõitis turvaliselt lõpuni ja edestas Triisat lõpuks kahe ja poole minutiga, Paakkinen jäi kolmandana omakorda Triisast minuti kaugusele. Esikuuikusse mahtusid veel Talu, Toomas Triisa (Husqvarna, RedMoto RC) ja Gregor Kaares (Yamaha, Yamamoto RC). Avaetapil vend Aigari järel teise koha saanud Martin Leok sai seega ka esmakordselt kestvuskrossis välja antud Sandman'i auväärse tiitli.

Klasside arvestuses võitis E1 klassis üldarvestuses kaheksandana lõpetanud Kert Pääbo (Yamaha, Lääne MK), teiseks sõitis end Henri Roosiorg (KTM, Sahkar Racing) ja kolmandaks Jari Alenen (Kawasaki, Paikuse MK). E2 esikolmikusse mahtusid seekord Martin Leok, Jüri Triisa ja Kaares, E3-s tõusid aga poodiumile Talu, Priit Palatu (KTM, Sõmerpalu MK) ja Mihkel Merimaa (Kawasaki, Saku MK). Paakkinen oli parim Enduro klassis edestades Toomas Triisat ja lätlast Martins Vintersit (KTM). Harrastajate B klassis osutus parimaks Tarmo Jaasi-Tamm (KTM, Motoklubi K&K), kellele järgnesid Avo Ärm (Yamaha, Paikuse MK) ja Janis Kaljas (Yamaha, Kohila Motospordiklubi). Harrastajate C klassis kuulus kolmikvõit kohaliku Pärnu Motoklubi sõitjatele Reiko Burket (Honda), Rauno Saia ja Urmo Limm (mõlemad Kawasaki). Seeniorites oli kiireim Jüri Makaropv (Honda, Pärnu MC), teise koha sai Jaanus Nuut (KTM, Stingray Extreme) ja kolmanda Madis Pool (KTM, Pärnu MC), Veteranides võidutses aga lätlane Einars Vinters (KTM) Toivo Nõgeli (Yamaha, Pärnu MC) ja Toivo Nikopensiuse (Yamaha, Paikuse MK) ees. Noorte 85cc klassis võttis võidu aga Genry Arras (Husqvarna), teiseks sõitis end eile Mulgikrossil samuti teise koha saanud Jörgen-Matthias Talviku (KTM) ja kolmandaks Andreas Arras (KTM, Motoklubi K&K). Naiste arvestuses võitis teist etappi järjest Johanna Saareke (Yamaha, Pärnu MC), teine oli avaetapi kolmas Kris Jalas (TM, Sõmerpalu MK) ja kolmas Birgit Lippmaa (Yamaha, Pärnu MC).

Quadide ja ATV-de sõidus heitlesid esimesena stardi saanud quadidel esikohale Siim Vaide (KTM, RedMoto RC) ja esimest hooaega täiskasvanute seas võistlev noor Kevin Saar (Honda, Pärnu MC), kes kihutasid quad quadis mitu ringi koos ning lõpuks suutis Saar ka Vaidest mööduda. Vaide võttis aga esikoha tagasi ning hakkas vahet suurendama, Saar sõitis seejärel boksi, et tagaratas kinni keerata, kuid ei saanud kohe masinat käima ja pidi seda lükkama. Samas käis põnev duell ka kolmandale kohale, mille nimel heitlesid Henri Mündi (KTM, Quad MK) ja Martin Filatov (Honda, Kagu MK), millest väljus võitjana Filatov, kes tõusis ka Saare boksipeatuse ajal teiseks ning oligi Vaide järel lõpuks teine, Saar sai oma masina käima ja oli kolmas. Quad Harrastajate esikolmikusse sõitsid end Rainer Palu (Yamaha, Pärnu MC), Janar Vernik (Yamaha, Motobox RT) ja Andres Timmusk (Can-Am, Motohai). ATV-de arvestuses võitis kindlalt Tanel Veerpalu (Can-Am, Motobox RT), kes haaras liidrikoha juba stardist. Teiseks sõitis end raskel rajal Lennart Kiivit (Can-Am, Motohai) ja kolmandaks Martin Polikarpus (Can-Am, Kagu MK).

Väiksemate quad 100 ja 200 klasside sõidu võitis kindlalt suuremal masinal võistelnud Karl Kristjan Kajak (Honda, Motoklubi K&K), kes edestas Quad 100 parimat Robert Lihtsat (Honda, Kagu MK) 55 sekundiga. Ülejäänud konkurendid kaotasid nendele poistele juba minuti või enamaga. Kolmandana ületas lõpujoone venelane Ivan Zuravljev (Honda), kes sai Quad 200 klassis teise koha, sama arvestuse kolmas koht kuulus tema kaasmaalasele Andrei Grishaevile (Yamaha). Quad 100 klassis tõusid Lihtsa kõrvale poodiumile veel Joosep Eesmäe (Honda, Pärnu MC) ja Aleks Sale (Suzuki, Motoklubi K&K).

Päeva esimese sõidu, kus võtsid mõõtu kõige väiksemad motosportlased klassis Quad 50, võitis ülivõimsalt avaetapil samuti parim olnud Tanel Põdra (Apex, Pärnu MC), kes edestas Kristjan Värtoni (Apex, MX Racing Team) kahe ja Kaur Musta (Apex, Äksi MK) kolme ringiga.