“Meie arvates on Nick ja Robert tugev võistluspaar ning Christian kogenud testisõitja. Me ei kahtlegi, et saavutame oma ambitsioonikad eesmärgid nendega tiimi neljandal aastal,” ütles BMW Sauberi tiimiboss Mario Theissen pressiteate vahendusel.

“Selles polnud midagi üllatavat, BMW Sauberi otsus oli ette teada,” ütles vormelipiloot Marko Asmer Eesti Päevalehele, kui oli kuulnud meeskonna pressiteadet järgmise aasta sõitjate kohta.

“Testi- ja varusõitjaks jäi Christian Klien, kes oli sellel kohal ka tänavu. Teist testimeest polnud lihtsalt vaja, sest FIA on tõmmanud testide mahtu nii koomale kui vähegi annab,” väitis Asmer.

Oma tulevikust võidusõitjana Asmer lähemalt kõnelda ei tahtnud. “Sellepärast, et pole midagi rääkida. Kõik omal ajal. Nii palju võin kõnelda, et Asmeri tiim ei hakka järgmiseks hooajaks miljoneid kokku korjama, et võidusõidule peale maksta. Olen enda arvates sellisel tasemel sõitja, et võin autovõidusõiduga teenida. Ei kõnele hiidlepingust, vaid normaalsest leppest, mis võimaldab ära elada,” kommenteeris ta.

Vaata TV3 videot: