Webber alustas sõitu teiselt kohalt, kuid lõpus tehtud sõiduviga põhjustas avarii Hamiltoniga, mistõttu langesid mõlemad piloodid lõpuks poodiumikonkurentsist välja. Kõigest hoolimata loodab Red Bulli piloot, et suutis rahva meelt lahutada, kirjutab sponest.ee

„Võitlesin lõpuni välja," lausus Webber. „Nii läheb, kui mitmetel põhjustel on närv mustaks aetud, eriti pärast esimest peatust."

Enne boksipeatusi sõitis Webber tiimikaaslase Sebastian Vetteli järel teisel kohal, aga peatuse järel langes kuuendaks.

„Arvan, et parim oli riski peale välja minna ja anda endast maksimum. Mõtlesin Bahreinile ja sellele, et äkki oleks pidanud asju veidi teisiti tegema - ma ei tahtnud sõitu sedasi lõpetada, aga loodetavasti oli nauditav vaadata."

Võistluse lõpupoole sõitis ta Hamiltoni ja Alonso järel, kes omavahel koha pärast võitlesid. Siiski jättis lõpuks Webber pidurdamise liiga hiljaks ja pärast Hamiltoni möödumiskatset sõitis inglase vormelile tagant sisse.

„Raske oli sisekurvis mingeid rünnakuid teha, kuna rada oli endiselt märg ja Lewis naudib suurt sirgekiirust, seega oli väga raske nende vastu möödumiskatseid sooritada. Seejärel püüdsime Lewisega Fernando kinni."

„Ootasin sõidu viimast osa, eriti vägevat lahingut. Mõlemad üritasime Alonsost mööda saada. Vabandasin Lewise ees."

„Üritasin samuti Lewisest mööda saada, aga lähedale jõudes esitiib ei töötanud üldse - auto ei jäänud pidama. Püüdsin kurvi keerata ja jätta kokkupuute vaid ratas-rattasse, kuid lõpuks jäi seis sedasi, et tabasin esitiivaga tema tagarehvi. Selline see võidusõit kord juba on."