Eksmaailmameister Mansell on liitunud Brand Synergy nimelise firmaga, mille omanikeringi kuulusid juba varem BTCC sarja endine meister Robb Gravett, David Phipps ja Kim Cockburn.

Brand Synergy juht Cockburn kinnitas Ecclestonele, et on koheselt valmis lepingu allkirjastama. Firma on nõus Silverstone’i ringraja omanikule British Racing Drivers Club-ile (BRDC) maksma etapi korraldamise eest 3 miljonit inglise naela aastas.

„Pilootide jaoks on Silverstone üks maailma parimaid ringradu,” lausus Mansell. „Osad ehitised ei ole küll nii heal tasemel kui mõnel valitsuse poolt toetavatel ringradadel nagu Shanghais. Kuid selle vea me parandame.”

„BRDC juhtkonna laual on leping, mis on hea neile, fännidele ja mootorispordi tulevikule Suurbritannias,” lisas Cockburn. „Olen Berniega jõudnud kokkuleppele seitsme aasta pikkuse lepingu osas ning usun, et Suurbritannia GP kuulub 2005. aastal ja ka tulevikus F1 sarja kalendrisse.”

Ecclestone kommenteeris: „Olen Kim Cockburniga pikemat aega rääkinud ja usun, et Brand Synergy suudab ülesandega hakkama saada.”