Mundo Deportivo kirjutas, et Kehmi sõnul on Schumacher aeg-ajalt teadvusel ning on suuteline reageerima ümbritsevale keskkonnale.

"Ma ei ole nende ajakirjanikega kunagi suhelnud ja me ei ole avaldanud ühtegi sellist teadet," lükkas Kehm need väited ümber väljaandes Gazzetta dello Sport.

Pikk vaikus tekitab hirmu

Vormel-ühe veteranajakirjanik Roger Benoit avaldas ajalehes Blick imestust, et Schumacheri esindajad ja perekond pole juba ligi kaks kuud sakslase tervise kohta ühtegi ametlikku teadet edastanud.

"Kõik on väga mures. Grenoble`i haigla ja perekond on juba nädalaid vaikinud. Miks?" küsis Benoit.

Ka endine F1 sarja arst, dr Gary Hartstein on Schumacheri esindajate meediastrateegia osas kriitiline.

"Ma ei suuda välja mõelda ühtegi põhjust, miks Michaeli kaaskond, kes arusaadavalt püüab sakslase privaatsust kaitsta, ei anna tema fännidele häid uudiseid," ütles Hartstein. "Ma olen üsna hirmunud ja praktiliselt kindel, et me ei kuulegi enam Michaeli kohta häid uudiseid. Hetkel ma lausa kardan, kui perekond peaks mõne pressiteate tegema. Vaid väga-väga väike hulk patsiente on nii pika koomas oldud aja järel tervenenud."

Schumacher on koomas alates eelmise aasta 29. detsembrist, mil ta kukkus Prantsuse alpides Méribeli lähistel koos pojaga suusatades peaga vastu kaljut ja sai kiivrist hoolimata raske ajutrauma. Sakslasele on tehtud kaks ajuoperatsiooni.