Vormelimaailma üks kiiremaid sõitjad on tänavusel hooajal jahtimas teist maailmameistritiitlit. Praegu kaotab ta meeskonnakaaslasele Nico Rosbergile 14 punktiga (Rosberg - 190, Hamilton - 176). Järgmised mehed jäävad juba kaugele maha.

29-aastane Hamilton on võitnud tänavusel hooajal juba 5 etappi 10-st, kusjuures kokku on Mercedese piloodid võitnud 9 etappi. Kuigi Hamiltoni leping kestab veel poolteist aastat, on Mercedese meeskonna juht Toto Wolff veendunud, et britt väärib uut lepingut juba praegu, mis seoks ta kuni 2017. aastani just Saksa meeskonnaga.

Eelmisel nädalal pikendas Mercedes lepingut ka Nico Rosbergiga. Wolff usub, et Hamilton ja Rosberg aitavad neil võita konstruktorite tiitlit mitu aastat. "Oleme juba maha istunud Lewisega ja arutame temaga uut lepingut," ütles Wolff Eurosportile. "Lewis on väga oluline osa sellest meeskonnast ja ma loodan, et ta on veel seda mitu aastat," lisas Wolff.

Hamilton sõlmis enda esimese lepingu McLareniga, alles 13-aastase poisikesena. Kuid juba seal õppis Hamilton sõitma Mercedese mootoritega, saavutades märkimisväärset edu pea igas võistlussarjas.