Täpsemaid üksikasju pressiesindaja ei avalikustanud. Tegemist on juba neljanda korraga viimase viie aasta jooksul, kui kuulus paar on otsustanud lahku minna.

"See oli mõlemapoolne otsus. Pika vahemaa tagant toimuv suhe on neid sundinud kaua aega teineteisest lahus olema," rääkis paarile lähedalseisev allikas Inglismaa ajalehele Daily Mail.

36-aastane Scherzinger, kes osaleb hetkel Londonis West Endil etenduvad Andrew Lloyd Webberi muusikalis "Cats", elab Los Angeleses, samas kui 30-aastase Hamiltoni elukohaks on Monaco.

Pärast lahkuminekut on Nicole vajanud palju oma perekonna tuge. Tema ema ja vanaema lendasid Hawaiilt Londonisse, et naisele seltsiks olla.

"Nicole on end töösse uputanud, kuid Lewis ja Nicole hoolivad teineteisest väga ja soovisid siiralt, et suhe toimiks," rääkis allikas.

Kuid teine allikas annab pisut lootust, et Nicole ja Lewis siiski taas kokku saavad. "Nad on ju seitse aastat koos olnud, aga nad lähevad alati samal põhjusel lahku. Armastus liidab nad alati uuesti kokku."

Väidetavalt sai seekordne lahkuminek siiski alguse Scherzingeri algatusel, sest Hamilton keeldus temaga abiellumisest.