Isegi kõige suuremad vormelifännid ja Hamiltoni pooldajad olid nördinud, et inglane otsustas oma suusapuhkuse pilte jagada hetkel, mil Schumacher võitleb haiglas oma elu eest, kirjutab Inglismaa ajaleht Mirror.

"Mulle ei meeldi seda öelda, kuna olen 25 aastat olnud suur F1 fänn ning pean Hamiltoni üheks parimaks vormelisõitjaks, kuid ta peaks tõsiselt mõtlema enne kui midagi teeb ning need pildid koheselt eemaldama!" kirjutas üks pettunud fänn (Spit4ire) sotsiaalmeedias.

"Totaalselt maitselage jagada neid pilte hetkel, kui Schumcaher on haiglas!" kurjustas Nikko1990. Fänn nimega Automobilefunk nimetas Hamiltoni "ülbeks ja tundetuks idioodiks." 

Hamiltoni ei päästnud kriitikast ka tema Twitteri postitus, kus ta teatas, et "terve tema perekond on oma palvetes ja mõtetes koos Michaeli ja tema perega."

44-aastane Schumacher sai vigastada pühapäeva ennelõunal Grenoble'is suusatades, kui kukkus peaga vastu kivi, nii et kiiver purunes. 7-kordsele maailmameistrile on tehtud kaks ajuoperatsiooni ning teda hoitakse endiselt kunstlikus koomas.