Enne viimast etappi oli meistritiitel lahtine ainult ühes võistlusklassis.

ERC-klassis läksid hooaja finaali pingelises seisus Sten Oja, Silver Havamaa ja Martin Saar (pildil) ja tiitlivõitja selgus lõppsõidu viimastel ringidel. Kuigi finaalis oli kiireim soomlane Jani Vainikka VW „põrnikal”, ei sekkunud ta meistrivõistluste üldseisu, sest ei saanud punkte.

Tiitlijahtijatest kihutas üle finišijoone esimesena Oja, teisena Saar ning kolmandana Havamaa. Hooaja kokkuvõttes tuli ühepunktilise eduga võitjaks Saar, Oja jäi teiseks ning Havamaa kolmandaks.

ERC-Junior klassis olid Laitse rallikrossi esikolmikus Andre Kurg, Sander Roosimaa ja Sven Kallas. Punktitabelis jäi liidriks Janno Õis. Võrdse skooriga lõpetasid hooaja Andre Kurg ja Arvo Kask, paremaid kohti arvestades jäi peale Kurg.

ERC-Standard klassis olid Laitses kiireimad Sten Karuks, Rainer Schultz ja Ain Heamäe. Meistrivõistluste arvestuses tuli võitjaks Karuks, kes võitis kõik viis etappi. Teine oli Heamäe ning kolmas Tauri Jaanson.

Division 1 klassis oli seekord osalemas kaks kiiret soomlast. Risto Simonen Subaru Imprezal tõusis juba avaringil sõidu liidriks ning püsis esikohal lõpuni. Soome valitsev krossimeister Jari Kokko püsis tal tihedalt kannul, kuid finaali viimasel ringil purunenud rehvi tõttu langes ta viimaseks. Teise koha koos meistritiitliga võttis Mitsubishil kihutanud Imre Saks.