Kronos

Loebile on küprose ralli võimaluseks MM-tiitel enda nimele vormistada — vahe grönholmiga on 33 punkti. Prantslane on selle ralli võitja ka eelmisest hooajast.

Teisel autol tuleb starti Daniel Sordo, kelle eesmärgiks on lõpetada esikuuikus.

Ford

Grönholm on lubanud kõik järelejäänud rallid võita, võidu järele läheb ta ka siin. Hirvonen usub, et Fordi varasem edu Küprosel annab alust loota poodiumikohta.

Subaru

Solbergi sõnul on meeskond probleemidele lahenduse leidmisele lähedal, aga imesid ta enam ei oota. Subaru spordidirektor Luis Moya arvab, et mõlema auto finišeerumine esikuuikus on neile jõukohane ülesanne.

OMV Peugeot

Manfred Stohli eesmärgiks on lõpetamine esikolmikus 8eelmisel aastal oli ta teine). Henning Solberg, kes eelmisel aastal lõpetas neljandana, loodab ka sel aastal hästi esineda ja ehk koha võrra kõrgemale tõustagi.

Stobart Ford

Jaapanis selle aasta mudelit proovida saanud Matthew Wilson ja Luis-Perez Companc stardivad küprose rallil taas eelmise aasta mudeli roolis. Küprosel paneb meeskond välja ka kolmanda auto mille rooli istub Juan Pablo Raies.


Škoda

Rovanperä sõnul on auto käitumine järjest paranenud ja kui tehnilised probleemid või rehvipurunemised neid ei kiusa, siis on alust loota punktikohta.

Keda veel jälgida

Küprosel teevad kaasa ka Toni Gardemeister ja Xavier pons Citroen Xsara-del. Duval, kes pidi samuti startima, kaotas sponsori ja Küprosel ei võistle. Kahtlane on tema osalemine ka Türgis ja Inglismaal.

Delfi Autolehe ennustus

1. Marcus Grönholm
2. Sebastien Loeb
3. Toni Gardemeister
4. Manfred Stohl
5. Daniel Sordo
6. Petter Solberg

Eelnevad võitjad

2005 Sebastien Loeb (Citreon Xsara)
2004 Sebastien Loeb (Citroen Xsara)
2003 Petter Solberg (Subaru Impreza)
2002 Marcus Gronholm (Peugeot 206)
2001 Colin McRae (Ford Focus)
2000 Carlos Sainz (Ford Focus)