Arvatakse, et keegi oli sakslase transportimise ajal taastusravihaiglasse haigusloo originaali pildistanud ja niimoodi sellest koopia saanud, kuid ühtegi kindlat versiooni politseil veel pole.

"Nende tegude autor on teadmata," ütles prokurör Jean-Yves Coquillat prantsuskeelsele AFP-le. "Uurimine jätkub ega ole veel kaugeltki lõpule jõudnud."

Šveitsi ja Saksamaa meedia teatel on isik või grupp varjunimega Kagemusha saatnud laiali e-kirjad, milles väidetakse endal olevat Schumacheri meditsiinilised dokumendid, mida üritatakse pressile maha müüa 40 000 euro eest.

Uurimisega lähedalt seotud allika sõnul on tuvastatud ka Zürichi päritolu IP aadress, millelt kirjad on saadetud, vahendas Šveitsi telekanal RTS. Prantsusmaa võimud keelduvad selliseid kuuldusi kinnitamast.

Haiguslugu pole varaste käes sugugi mitte täies mahus, vaid kopeeritud on ainult 11 või 12-leheküljelise aruande kokkuvõttet ning seegi polevat täisversioon, vaid kõigest mustand sellest tekstist, mis Grenoble'i haigla arstid Šveitsi kolleegidele kirjutasid.

Meribeli suusakuurortis 29. detsembril kukkunud ja pea vastu kivi löönud Schumacher viidi 16. juunil Lausanne'i edasisele taastusravile. Samal päeval ütles mehe pressiesindaja Sabine Kehm esimest korda, et Schumacher on koomast üles äratatud, kuigi mitteametlikke teateid selle kohta tilkus meediasse juba varem.