Külgvankrite klassis juhtisid enne viimast etappi Andrus Vaks — Raimo Kaul, kuid Kert Varik — Erki Kõiv, Argo Põldsaar — Tõnu Hansar, Igor Rodionov — Dmitri Rodionov, Sverre Lamp — Alar Lamp ja Marek Lina — Madis Lina mahtusid 34 punkti sisse, kirjutab motorsport.ee.

Esimeses sõidus suutsid parimat sõitu teha Rodionovid, kes edestasid Vaks — Kauli pea 30 sekundiga, kolmandana ületasid lõpujoone vennad Lambid.

Teises sõidus võidutsesid samuti kindlalt Rodionovid, kellele järgnesid Varik — Kõiv ning Tanel Reesna — Ruslan Talf. Vaks — Kaul ületasid lõpujoone kindlalt kuuendal kohal ning sellest piisas, et endale 152 punktiga meistritiitel kindlustada. Kokkuvõttes tulid teiseks Rodionovid (145 pp.) ja kolmandaks Varik — Kõiv (137 p.).

500cc klassis võidutses Narvas mõlemas sõidus Toomas Triisa, esimeses sõidus järgnesid talle Georg Allikas ja Dmitri Vinogradov. Teises sõidus oli aga kohalik Vinogradov parem ning ületas lõpujoone Allikase ees teisena.

Klassis 125cc sai võidu Triisade noorem krossisõitja Jüri, kes võitis samuti mõlemad sõidud. Teine ja kolmas koht olid mõlemas sõidus samad, kui teisena ületas lõpujoone Priit Rätsep ja kolmandana Ardo Kaurit.

Eesti karika oli selles klassis endale kindlustanud Edik Kuusk juba enne viimast etappi, sest Saku noormees oli võitnud siiani kümnest sõidust üheksa. Karikaarvestuses järgnesid Kuusele Riho Keerme ja Kaurit.

80cc masinaklassis võitis mõlemad sõidud Vjatseslav Golovkin Andero Lusbo ja Erik Pirni ees. Kuigi 65cc klassis võitis esimese sõidu Kert Pääbo Karel Kutsari ja Janno Schmidti ees, siis teise sõidu võit andis üldvõidu Kutsarile. Teisena lõpetas Pääbo ja kolmandana Schmidt.

Sinivoorel selgusid aga Eesti karikavõitjad masinaklassis 500cc. Esimeses sõidus võidutses Jüri Triisa Georg Allikase ja Timmo Mõtsi ees. Teises võidutses Toomas Triisa Allikase ja Heigo Laureni ees. Esimeses sõidus võidutsenud Toomas Triisa vend Jüri ületas lõpujoone viiendana.

Eesti karikas kuulub sellel aastal Laurenile Sinivoorel mitte osalenud Jaanus Kovali ja Toomas Triisa ees.

Sinivoores võidutses 80cc klassis sama noormees, kes päev varem Narvaski. Vjatseslav Golovkin võitis mõlemad sõidud. Esimeses sõidus järgnesid talle Gregor Kaares ja Ivan Volgin. Teises vahetasid Kaares ja Volgin kohad ning teine koht kuuluski viimasele.

50cc masinaklassis võitis mõlemad sõidud Claudius Roosma Christopher Talli ja Andero Kuriksi ees.

Quadracerite klassis võidutses Urmas Liiva, kuid teises sõidus tuli talle katkestamine. Üldvõit kuulus Jako Klaasile, kes oli mõlemas sõidus teine. Teiseks tuli mõlemas sõidus kolmandana lõpetanud Jakek Lainjärv. Teise sõidu võitis noor Kermo Rannik, kes esimeses sõidus oli katkestanud.