Kokku osaleb sel etapil viis eestlast - Kevin Korjus, Karl Oscar Liiv (mõlemad T.T.Racing Team), Anti Rammo, Tõnis Vanaselja ja Johannes Moor.

Korjus oli hommikuses kvalifikatsioonis neljas, Liiv kaheteistkümnes. Peale lõunat peetud esimeses võistlussõidus hoidis Korjus terve distantsi vältel neljandat kohta. Pidevalt küll möödumiskatseid tehes ja ise taganttulijaid kattes suutis eestlane oma kohta hoida lõpuni ja tasuks selle hooaja parim tulemus.

"Panin pidurite seadistusega metsa ja esirattad läksid pidevalt blokki," tõdes Korjus ise pärast sõitu. Seega täit rahulolu neljas koht talle ei pakkunud.

Karl Oscarl Liiv tegi samuti hea võistluse. 25-minutilise võistlussõidu jooksul suutis ta oma kohta parandada kahe koha võrra ja üle finišijoone sõitis ta kümnendana. Sarnaselt Korjusele oli Alastaro esimese sõidu tulemus ka Liivi jaoks parimaks sel hooajal.

Ilusti sõitis ka Anti Rammo, kes esmakordselt NEC-i konkurentsis osaledes sai tugeva üheksanda koha. Tõnis Vanaselja oli kaheteistkümnes, Johannes Moor katkestas.

Teine võistlussõit peetakse pühapäeval kell 12.40.