Eelmise nädala alguses said alguse kuulujutud, et meeskonda võib naasta 1997. aasta maailmameister Jacques Villeneuve. Kinnitamata andmetel külastas kanadalane kolm nädalat tagasi WilliamsF1 tiimi keskust, kuid võttes arvesse Villeneuve’i äkilist iseloomu ja palganõudmisi on tema liitumine meeskonnaga vähetõenäoline.

Frank Williams on kinnitanud ka oma huvi Jenson Buttoni ja Mark Webberi vastu — mõlemal piloodil on leping olemas ka 2005. aastaks, millest nad võivad tiimide kehva esitluse korral ära öelda. See jätab võimalike variantide hulgast välja ka Buttoni, kuna briti BAR meeskond on tänavu Ferrari tugevaim konkurent.

Hispaania GP eel võttis sõna Eddie Jordan, kes kinnitas, et Jordan F1 meeskonna praegune piloot Nick Heidfeld sobiks ideaalselt WilliamsF1 meeskonda. Sakslane on tõesti jäänud kogu karjääri jooksul põhjendamatult tippmeeskondade tähelepanust ilma. BMW on küll kinnitanud, et pilootide valik on Frank Williamsi ja meeskonna tehnikadirektori Patrick Headi otsustada, kuid Saksamaa autotootja eelistaks tiimis näha vähemalt ühte sakslast.

2005. aastaks puudub võistluspiloodi koht ka Giancarlo Fisichellal, David Coulthardil, Scott Dixonil ning F1 sarja testisõitjatel Antonio Pizzonial, Marc Genel ja Anthony Davidsonil.

Hispaania GP-l viibis WilliamsF1 meeskonna külalisena ka NASCAR sarja sõitja Jeff Gordon, kes aga välistas oma liitumise F1 sarjaga.