31-aastane Fisichella ammune unistus on lõppude-lõpuks pääseda tippmeeskonda ning tema soov võib 2005. aastal WilliamsF1 tiimis täituda. Meeskonnajuht Frank Williams on Fisichella käekäiku tänavu erilise tähelepanuga jälginud ja õnnitles Fisichellat ka pärast Suurbritannia GP-l saavutatud kuuendat kohta.

Fisichellal on leping Sauberi meeskonnaga ka 2005. aastaks, kuid selles on klausel, mis lubaks tal lahkuda ühte kolmest tippmeeskonnast, mis lepingus on kirjas kui Ferrari, McLaren ja WilliamsF1 meeskond.

Hoogu koguvad ka jutud, et vaatamata heale vormile tänavu võib Jarno Trulli Renault’st lahkuda — meeskonnale valmistas paksu pahameelt itaallase poodiumikoha kaotas Prantsusmaa GP eelviimases kurvis. Trulli soovib järgmisel hooajal saada senisest rohkem palka, mida meeskonnajuht Flavio Briatore ei taha maksta ning Briatore võib Trulli asemele palgata Franck Montagny.

Trulli on olnud läbirääkimistes ka juba Toyota meeskonnaga, kus Schumacheri kõrval üks vaba koht.

WilliamsF1 meeskond vajab 2005. aastaks kahte pilooti ning tänavuseks hooajaks ühte — Mark Webberi ja Fisichella puhul jääb hooaja keskel meeskonnavahetus ära, kuna nende praegused tööandjad on huvitatud meeskondlikus arvestuses punktilisa kogumisest, mistõttu esisõitjaid ei soovita WilliamsF1 tiimile loovutada.

WilliamsF1 meeskonnale on tänavuseks hooajaks Nick Heidfeldi pakkunud Jordani meeskond.

Kui Fisichella peaks pärast tänavust hooaega Sauberi meeskonnast lahkuma, siis palkab Peter Sauber teda asendama ilmselt David Coulthardi, kui šotlane paremaid pakkumisi ei saa.

Ühtlasi nähti Anthony Davidsoni mänedžeri David Robertsoni Suurbritannia GP-l Peter Sauberiga rääkimas.