Mario meeskonnakaaslastel seekord kahjuks nii hästi ei läinud. Cristen Laos pidas klassis Rotax Max maha väga vaatemängulise võitluse kolmanda koha nimel, kuid mõned ringid enne lõppu sai kõva võitlus tema jaoks ka saatuslikuks ning ta jäi raja äärde. Rotax Junioris võistlev Ian Adrian Jõeorg langes esimese ringi kokkupõrke tagajärjel viimaseks, kuid andis sealt oma parima ja lõpetas lõpuks üheksandana.

Mario Vendla sai kvalifikatsioonis alles neljanda aja, kuid eelsõidus õnnestus tal tõusta juba teiseks, mis tähendas, finaali jaoks võrdlemisi head stardikohta. Finaali esimeses kurvis toimus suur avarii, millest Mariol õnnestus küll suuremate kaotusteta mööda manööverdada. Siiski, esimesest kurvist väljus ta kolmandana, paarisekundilise kaotusega Tristan Viidasele ja Konstantins Calkole. Kolmandal ringil jõudis Mario järele Calkole, kellest tal õnnestus kohe ka mööduda. Seejärel tuli käsile võtta Tristan Viidas, kellest möödumine osutus küll mõnevõrra raskemaks, kuid Mario tegi suurepärase möödasõidu väliskurvist. Mõne ringiga sõitis Mario jälitajate ees sisse turvalise vahe ning ta hoidis seda ruudulipu langemiseni.

Cristen Laos kvalifitseerus kuuendana, kaotas eelfinaalis ühe positsiooni, kuid konkurentide reegliterikkumise tõttu sai ta finaal startida siiski viiendalt kohalt. Võistlusnädalavahetuse tipp oli Cristeni jaoks aga kahtlemata just finaal. Stardis parandas ta oma positsiooni ning esimese ringi lõpuks oli ta neljas. Tema ees oli Cristenist mõnevõrra aeglasem Märten Metsaviir, kohe Cristeni seljataga oli aga soomlane Tomi Jääskelääinen. Kaitstes samal ajal Jääskeläineni möödasõidukatseid, õnnestus Cristenil mööduda Metsaviirust ja kolmandaks tõusta.

Suurema osa võistlusest võitlesidki need kolm sõitjat kolmanda koha eest. Ühes kurvist möödus Jääskeläinen Cristenist, järgmises võttis Cristen jällegi oma positsiooni tagasi ja Metsaviir oli kohe selja taga valmis iga eksimust enda kasuks pöörama. 17. ringil sõitis Cristen aga kokkupõrke tagajärjel rajalt välja ning sellega oli tema sõit selleks korraks ka lõppenud. Üllataval kombel katkestas sama ringi lõpus tehnilistel põhjustel ka Jääskeläinen.

Ian Adrian Jõeorg oli kvalifikatsioonis seitsmes, kaotas eelfinaalis ühe positsiooni, kuid ka temale algas just finaalsõit kõige paremini. Esimesest kurvist väljus ta kolmandana. Õnn ei kestnud aga kaua, sest esimese ringi viimases kurvis sõitis Dzmitry Kitayev talle tagant sisse, Adrian tegi selle tagajärjel pirueti ja langes viimaseks. Adrian ei jätnud aga jonni ning pingutas edasi ja lõpetas lõpuks üheksandana.