Kahle on väga kogenud rallisõitja ning on lõpetanud WRC rallidel esikümnes. Kahle osales 2002. aastal Saksmaa meistrivõistlustel Škoda Octavia WRC roolis ning võitis ka Skoda Auto Saksamaa meeskonnas meistritiitli. Ühtlasi osales Kahle ka eelmisel aastal ADAC Saksamaa rallil Škoda tehasemeeskonna värvides.

2003. aastal on Kahle peamine eesmärk taas kord võita Saksamaa meistritiitel ning olla abiks Škoda tehasemeeskonnal WRC auto arendamisel.

„Iga sõitja unistus on kuuluda tehasemeeskonda, minu unistus on täitunud,“ lausus Kahle. „Loodan, et minu kogemustest on Škoda meeskonnale palju kasu Saksamaa rallil,“ lisas Kahle.

„Lepingu sõlmimine Kahlega kinnitab, et Škoda Motorsportil on tõsised plaanis WRC’s,“ kinnitas Škoda Auto mootorispordi divisjoni juht Petr Kohoutek. „Matthias mängib olulist rolli Škoda Auto arengul tipptegijate hulka. Olen kindel, et ta saab oma tööga väga hästi hakkama,“ lisas Kohoutek.

Škoda võistluspilootideks on 2003. aastal Didier Auriol ja Toni Gardemeister ning testisõitjaks Kenneth Eriksson. Ühtlasi on meeskonna rivistuses tšehh Jan Kopecky, kes osaleb Tšehhi meistrivõistlustel.