Teatatavasti esitas Red Bull Rahvusvahelisele Autoliidule (FIA) taotluse, et Vips saaks superlitsentsi, mis annab õiguse kihutada kuningliku F1 autoga. Koroonapandeemia tõttu kehtestas FIA uued reeglid: superlitsentsi jaoks on vaja 30 punkti, mis on kogutud nelja viimase hooaja jooksul, kusjuures arvesse lähevad kolme parema aasta tulemused. Vipsil on koos 32 punkti ja sellega igati õigus superlitsents saada.

Nüüd otsustaski FIA Red Bulli taotluse rahuldada. Red Bulli teatel läbis Vips hiljuti F1 masinas 300 km, mis oli eelduseks, et superlitsents kätte saada.

Ühtlasi teatas võiskond, et Vips on juba sel nädalavahetusel toimuval Türgi GP-l Red Bulli ja AlphaTauri varusõitjana kaasas. Nimelt on nii Sebastien Buemi kui Sergio Sette Camera sel nädalavahetusel muude kohustustega hõivatud. Kui Red Bulli meestega midagi juhtub, siis tõstetakse sinna Alpha Tauri meestest keegi, kas Daniil Kvjat või Pierre Gasly ja tema asemel istub autosse Vips.

20-aastane Vips pidi tänavu tegema kaasa Jaapani Super Formula sarjas, kuid koroonapandeemia tõmbas sellele plaanile kriipsu peale. Eestlane on tänavu teinud kaasa osadel etappidel F2 ja FREC-sarjas.

Järgmisel hooajal hakkab Vips suure tõenäosusega sõitma F2-sarjas Hitechi meeskonnas ning tema tiimikaaslaseks saab teine Red Bulli noor Liam Lawson. Ametlikku kinnitust sellele pole veel siiski tulnud.

Delfil pole õnnestunud Vipsi abilist, endist vormelisõitjat Marko Asmerit veel telefonitsi tabada.